Velkommen til bageskolen

Vi er rigtig glade for, at du klikket ind på vores bageskole, for vi har en mission. Det gode brød er essentielt for rigtig mange mennesker. Ikke meget slår duften af et nybagt rugbrød bagt med surdej. Men brød er ikke bare brød. Der er enorme forskelle på brød og ikke alt brød er godt brød. Det ved vi godt, og det vil vi lave om på! Gode råvarer og godt håndværk er nøglen til at få succes med dit surdejsbrød, og det kan Aurion & Gøtz hjælpe dig med. Kom med på vores bageskole og lær, hvordan du bager suveræne velsmagende surdejsbrød af de bedste økologiske råvarer.

Gøtz og Aurion i fællesskab

Jesper Gøtz er 100-meter-mester i surdejsbagning, og han elsker at lære fra sig. Aurion, det lille økologiske mølleri i Vendsyssel, har det gode økologiske mel og det gode bagegrej. Sammen får vi dit surdejsprojekt sat på skinner. Det er helt enkelt: der er ét bagekursus bestående af flere kurser, hvor Jesper viser dig, hvordan du bager rugbrød, to slags fritstående hvedebrød, boller og fuldkornsbrød bagt i form. Aurion har sammensat tre bagepakker, hvor du får alle de produkter, som du skal bruge til at bage dit favoritbrød med. Du køber én kursusadgang, og den gælder til ALLE kurser i 1 år. Vi ønsker dig rigtig god bagning!

Om vores bageskole

I al sin enkelhed består et surdejsbrød af mel, surdej, vand og salt. Vi starter med de gode økologiske råvarer og bageredskaber fra Aurion, og lægger så Jespers suveræne teknikker oven i. I bageskolen vil Jesper gennem en række videoer give dig en grundig indføring i surdejsbrød og vise dig teknikker, så du selv kan bage det allerbedste surdejsbrød. Gennem grundige undervisningsvideoer lærer du at bage: rugbrød bagt i træform, to slags fritstående hvedebrød, boller og fuldkornsbrød bagt i stålform. Når du har fået dit personlige login til siden, har du adgang til ALLE kurserne i 1 år.